Image title
11.12.2017
Olli Mäkelä

Kiitos sisäilma-aamiaiseen osallistuneille!


Sisäilma-aamiainen on Teknocalorin järjestämä talotekniikan ammattilaisten kohtaamishetki, jossa aamiaisen lomassa vaihdetaan kuulumisia ja tutustutaan Teknocalorin edustamiin sisäilmaratkaisuihin ja -tuotteisiin. Olli Mäkelä raportoi 28.11.2017 ensimmäistä kertaa järjestetystä tapahtumasta.

LUE LISÄÄ

Image title
4.9.2017
Vesa Joutsenvuori

Miten suodattimia valmistetaan?


Suodattimia valmistava päämiehemme DencoHappel julkaisi muutaman videon siitä, miten suodattimia nykyaikana valmistetaan. Videoissa näkyvä pitkälle automatisoitu valmistus- ja testausprosessi takaa tuotteen ensiluokkaisen laadun ja turvallisuuden kertoo suodatiasiantuntijamme Vesa Joutsenvuori.

LUE LISÄÄ

Image title
5.7.2017
Aleksi Niemistö

MMA lahjoitti venttiilejä uuteen

lastensairaalaan


Vuonna 2013 alkanut Uusi Lastensairaala -projekti etenee suunnitelmien mukaisesti. Sairaalan ensimmäinen osa on tarkoitus saada valmiiksi vuoden 2017 loppuun mennessä ja ensimmäiset pienet potilaansa uusi lastensairaala ottaa vastaan vuoden 2018 aikana. Teknocalorin maahantuoma MMA lahjoitti venttiilit isoon rakennusprojektiin.

LUE LISÄÄ
Image title
12.6.2017
Vesa Joutsenvuori

Uusi suodatinstandardi auttaa valitsemaan oikean suodattimen


Vuoden 2017 alusta suodatinteollisuus on alkanut siirtyä suodatinten uuteen globaaliin testaus- ja luokitusstandardiin SFS-EN ISO 16890, jossa mukana ovat Eurooppa, USA ja Kiina. Suodatinasiantuntijamme Vesa Joutsenvuori kertoo, mistä uudessa standardissa oikeastaan on kysymys, ja miten se tulee vaikuttamaan oikeanlaisen suodattimen valintaan asiakkaan näkökulmasta.

LUE LISÄÄ
Image title2.5.2017
Johanna Hokkanen

Langaton tiedonsiirto mittalaiteteknologiassa


Miten ilmanvaihdon mittaus ja 900-luvulla elänyt viikinkikuningas liittyvät toisiinsa? Mittalaiteasiantuntija Johanna Hokkanen avaa mittausmaailman uusia tuulia ja puhuu langattomasta tiedonsiirrosta sekä datan keräämisestä useista eri lähteistä samanaikaisesti. Talotekniikan alueella mittalaitteet ovat yksi teknisen kehityksen edelläkävijöistä.

LUE LISÄÄ
Image title7.2.2017
Lauri Laakso

Eurovent-sertifioitu hygieniamallinen ilmanvaihtokone


Tavanomaista korkeampaa hygieniaa vaativissa kohteissa ilmanvaihtokoneiden erityisominaisuudet on perinteisesti määritelty kansallisilla vaatimuksilla ja standardeilla. Syksystä 2016 alkaen Eurovent-sertifiointi on kuitenkin tullut mahdolliseksi myös hygieniamallisille ilmanvaihtokoneille, ja asiantuntijamme Lauri Laakso kertoo, mitä se tarkoittaa käytännössä.

LUE LISÄÄ
.
Lataa
Lataa