Teknocalor Oy Ab on talotekniikan alan asiantuntija- ja maahantuontiyritys. Vuonna 1958 perustettu perheomisteinen Teknocalor on toiminut nyt jo liki kuudenkymmenen vuoden ajan jalostaen ja kehittäen jatkuvasti toimintaansa.


Teknocalor rakentuu LVI-alan asiantuntijoista myyntitehtävissä. Missiomme on tarjota asiakkaallemme kokonaisratkaisu. Siinä lähdetään liikkeelle asiakkaan tarpeen tarkasta kartoittamisesta, ja edetään teknisen ratkaisumallin kautta lopullisiin tuotevalintoihin, sekä edelleen niiden käyttöönoton ja oikeanlaisen jatkuvan käytön ohjeistamiseen.

Teknocalorin asiantuntemus ja tuoteportfolio rakentuvat nykyisellään neljän vahvan toimialasuunnan päälle, jotka kaikki täydentävät ja tukevat toisiaan. Ne ovat: Ilmanvaihto, LV, Mittaaminen ja Suodattaminen. Lisäksi Teknocalor tarjoaa kattavan valikoiman teknistä tukea tuotteisiin liittyvän dokumenttipankin ja mitoitusohjelmien muodossa.

Teknocalorin maahantuomat tuotemerkit ovat aloillaan arvostettuja ja globaalisti tunnistettuja. Toimintamme perustuu saumattomaan yhteistyöhön päämiestemme kanssa, jolloin asiakkaamme hyötyvät kokonaisvaltaisesta tuotteiden ja niiden käytön tuntemuksesta.

Vuoden 2017 alussa Teknocalor otti suuren harppauksen esittelemällä uudenlaisen digitaalisen toimintaympäristön perinteisen myyntitoimintansa tueksi. Käytännössä uusi ympäristö tarkoittaa kahta asiaa: 1) Uutta verkkokauppaa, jossa asiakas näkee tuotteiden reaaliaikaiset saatavuustiedot ja itselleen yksilöidyn hinnoittelun, sekä 2) Kattavaa ja nykyaikaista sisältövirtaa, jossa yrityksen asiantuntemus levittyy kaikkien saataville blogin ja sosiaalisen median muodossa.

Uuden ympäristön myötä toivotammekin kaikki nykyiset ja uudet asiakkaamme, päämiehemme ja muut meille tärkeät henkilöt tervetulleiksi Teknocalorin uuteen aikaan. 

Me olemme täällä teitä varten.


Marianne Owren
Toimitusjohtaja
Lataa
Lataa