Suodattimet

Image title
Raikas ja puhdas sisäilma on hyvinvoinnin edellytys. Toimivan ilmanvaihtojärjestelmän kruunaa onnistunut tuloilman suodatus, joka poistaa näkyvän pölyn ja näkymättömät pienhiukkaset. Hyvään lopputulokseen päästään vain laadukkailla suodattimilla. Jotta hengitysilmasta tulee puhdasta ja terveellistä, tarjoamme vain parhaita suodattimia. Ne täyttävät vaativimmatkin tekniset vaatimukset, niillä on Eurovent-sertifikaatti ja CE-merkintä, ja laaja varastovalikoimamme takaa nopeat toimitukset. Jos et heti löydä jotakin kaipaamaasi tuotetta tai sinulla on kysyttävää liittyen johonkin muuhun asiaan, OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.


Hengst Filtration


Hengst Filtration on perheyritys, joka perustettiin vuonna 1958 – eli samana vuonna kun Teknocalor – Münsterissä, Westfalenissa. Hengstin yli 3 500 työntekijää 23 toimipisteessä ympäri maailmaa kehittävät innovatiivisia ratkaisuja suodatukseen ja nesteiden hallintaan.

Hengst toimittaa teknologisesti johtavia suodatusjärjestelmiä tehtaisiin, teollisuuden suodatukseen, hydrauliikkaan sekä biotieteen ja terveydenhuollon aloille. Hengstin räätälöityjä ratkaisuja käytetään lääketieteellisissä puhdastiloissa, ilmastointijärjestelmissä, siivouslaitteissa, teollisuuslaitoksissa, sähkötyökaluissa ja roboteissa. Hengst on kansainvälisen ajoneuvo- ja moottoriteollisuuden sarjatoimittaja sekä kestävän ajo- ja liikkuvuuskonseptien kehityskumppani.

Hengstin visio


Hengstin tavoitteena on tehdä planeetastamme puhtaampi paikka. 
Liikkuvuus, terveys, teknologia, ympäristönsuojelu ja kestävyys – Hengst työskentelee joka päivä aikamme tärkeimpien kysymysten parissa.
Hengstin tuotteet auttavat puhdistamaan maailmaa. Hengstin toimintatapa nojaa resurssien säästeliääseen ja vastuulliseen käyttöön sekä sen haasteen ratkaisuun, miten moottoreista, koneista ja järjestelmistä tehdään puhtaampia ja tehokkaampia tulevaisuuteen suuntautuvilla suodatusratkaisuilla. Innovatiivisen teknologiansa lisäksi Hengst on myös luottamuksellisen ja kumppanuuspohjaisen yhteistyön suunnannäyttäjä kaikkialla maailmassa. 


TROX


TROX on maailman johtava huoneiden ilmanvaihtoon ja ilmastointiin tarkoitettujen komponenttien, yksiköiden ja järjestelmien kehittäjä, valmistaja ja myyjä. TROX:lla on 33 tytäryhtiötä 28 maassa viidellä eri mantereella, 20 tuotantolaitosta sekä maahantuojat ja edustajat, joiden avulla TROX toimii yli 70 maassa. Tällä hetkellä TROX GROUPilla on maailmanlaajuisesti noin 4 770 työntekijää ja sen vuotuinen liikevaihto on noin 670 miljoonaa euroa.

TROX – The art of handling air


Hyvä ilma vaikuttaa meidän kaikkien elämänlaatuun merkittävästi. Olimmepa ulkoilmassa tai sisätiloissa, tunnemme olomme hyväksi vain raittiissa ilmassa. Ilma – elämän eliksiiri – antaa meidän hengittää vapaasti. Se on virkistävää, inspiroivaa ja antaa meille energiaa elää ja työskennellä.

TROX ymmärtää ilman asiantuntevan käsittelyn paremmin kuin kukaan muu. Tiiviissä yhteistyössä vaativien asiakkaiden kanssa ympäri maailmaa TROX on noussut teknologiseksi johtajiksi sisäilmanvaihto- ja ilmastointikomponenttien sekä -järjestelmien valmistuksessa ja markkinoinnissa. 

TROX:n painopiste on yksilö – asiakas, jolla on visionäärisiä ideoita ja teknologisia tavoitteita; motivoitunut ja pätevä yrityksen työntekijä; johdon vastuullinen päätöksentekijä; ja tietysti ihminen, joka haluaa asua ja työskennellä ilmaltaan puhtaissa tiloissa.

 

Muut suodattimet, tarvikkeet ja varaosat

.
.
Lataa
Lataa