AmberAir Hygienic - modulaariset hygieniailmanvaihtokoneetKonesarja kohteisiin, joissa halutaan panostaa sisäilman puhtauteen

AmberAir -hygienia sertifioitu konesarja on kehitetty ja testattu Euroventin sertifiointiohjelman mukaisesti (HAHU). Yleiseurooppalaisen vaatimustason mukainen kone täyttää toki tavallisen ilmanvaihtokoneen Eurovent -hyväksynnän vaatimukset (AHU), mutta lisäksi se täyttää hygienianormin VDI6022 tasoa tiukemmat vaatimukset. Huollettavuus ja laatu tekevätkin tästä konesarjasta ainutlaatuisen.

Ominaisuudet:

  • huippu runkomme SD50+ jopa ylittää Eurovent -vaatimustason.
  • laaja valikoima: ilmavirta-alue 0,5…18 m3/s1, useita komponentteja
  • antimikrobinen: kaikki ei-metalliset osat koneen sisällä, kuten tiivisteet, massat, suodattmet jne, on testattu standardin EN ISO 846 mukaisesti ja todettu etteivät ne voi toimia kasvualustana bakteereille
  • korroosion kesto: kaikki metalliset osat koneen sisällä, kuten paneelit, nurkkaprofiilit, komponentit jne., on testattu standardin EN ISO 12944-2 mukaisesti ja todettu että kone täyttää vähintään ilmastorasitusluokan C3 vaatimukset. Tarvittaessa voimme myös toimittaa koneen C4 -luokkaan.
  • hygienia koneesta on saatavissa myös erikseen automatiikalla varustettu versio, joka myös täyttää instrumentoitunakin hygieniavaatimukset.
  • huoltoystävällisyys: helposti ja nopeasti vaihdettavat osat ja riittävästi tilaa tehdä huolto- ja ylläpitotöitä.

Hygieniavaatimustason 1 mukaiset koneet ovat soveltuvia toimistoihin, kouluihin, majoituslaitoksiin ja muihin julkisiin tiloihin.

Hygieniavaatimustason 2 mukaiset koneet ovat soveltuvia sairaalarakentamiseen.


Konekoot.

Ilmavirta-alue
Rakenne ja yksityiskohdat.
1. Tilavat huolto-osat. Kaikkiin laitteisiin oikeasti mahdollista päästä käsiksi puhdistusta tai huoltoa varten.
2. Alumiiniset sulkupellit 2 tai 4-tiiveysluokkaan
3. Sileät sisäpinnat estävät tehokkaasti likapartikkelien kerääntymisen koneen sisään. Lisäksi ylläpitosiivous on helppo suorittaa.
4. Suoravetoiset puhaltimet joko AC, EC tai PM-moottorilla.

5. Metalliosat vähintään C3/C4 luokan mukaisia. Korroosion kesto on riittävä yleisimpiä pesu- ja desinfiointiaineita vastaan.
6. Suodattimet: Tavallisten pussisuodattimien lisäksi HEPA/EPA- ja aktiivihiilisuodattimia.
7. Ruostumattomasta- tai haponkestävästä teräksestä valmistetut kondenssivesialtaat.
8. Konerunkoon integroitu äänenvaimennin mineraalivilla eristeellä, joka on suojattu lasikuitukankaalla. Ulosvedettävät äänenvaimentimen lamellit.
9. Antibakteerinen rakenne: Tiivisteet, massaukset ja suodattimet testattu hyväksytysti.DokumentitLataa
Lataa