MITTAUSKURSSIT


Teknocalorin käytännönläheiset mittauskurssit on suunniteltu kaikille talotekniikan ammattilaisille. Kurssien kouluttajat ovat kokeneet ja alalla arvostetut Mika Lumio, Lauri Laakso ja Johanna Satumäki. Teknocalor kouluttaa satoja henkilöitä vuosittain erilaisilla kursseilla ja kenttätapahtumilla.

Kaikki mittaamisen kurssit järjestetään Teknocalorin tiloissa osoitteessa Sinikellonkuja 4, 01300 Vantaa, ellei toisin ilmoiteta.  Järjestämme kursseja myös räätälöityinä yksityistilaisuuksina. Jos siis haluat yrityksellesi yksilöidyn kurssin, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!


.

ILMOITTAUTUMINEN


Voit varata kurssin suoraan verkosta, alta löytyviltä kurssikohtaisilta sivuilta. Ilmoittautuminen ei edellytä aiempaa asiakastiliä tai -tunnuksia.

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita tilauksen vapaasanakenttään kurssin osallistujien nimet sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat. Kurssit laskutetaan jälkeenpäin erikseen.

Ilmoittautuminen on sitova ja se laskutetaan ellei peruutusta ole ilmoitettu kurssin järjestäjälle viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin ajankohtaa.
.
€ 250,00
€ 250,00


LISÄTIEDOTKursseihin ja ilmoittautumiseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä alla olevaan osoitteeseen. 
Teknocalor pidättää oikeuden kurssin perumiseen, mikäli ilmoittautuneita ei ole tarpeeksi.

kurssit@teknocalor.fi
puh. +358108201135 (Mika Lumio)
.
Lataa
Lataa