TUOTERATKAISUMMELV-osastomme tarjoaa alan parasta asiantuntemusta ja järjestelmäratkaisuja parhailta kansainvälisiltä tuotemerkeiltä. Valikoimaamme kuuluvat mm. Reflexin kalvopaisunta-astiat, sekä Syrin ja Fresen venttiilit..

TUTUSTU TUOTTEISIIMME

Suomen laajin valikoima talotekniikan ammattilaisten mittauslaitteita. Myymme alan johtavien valmistajien kuten TSI:n, Ebron, BlowerDoorin ja Rotronicin mittareita, tarvikkeita ja ohjelmistoja. Vantaalla sijaitseva oma  kalibrointi- ja huoltopalvelumme takaa tuotteiden pitkän elinkaaren.

TUTUSTU TUOTTEISIIMME

Teknocalor on Suomen neljänneksi suurin suodatinmyyjä. Tarjoamme kiinteistöjen suodatinkannan kartoituksen ja tarjokset kymmenien vuosien kokemuksella. Myymme FläktGroupiin kuuluvan Delbagin suodattimia, jotka ovat Eurovent-testattuja ja erittäin suodatuskykyisia sekä energiatehokkaita.

TUTUSTU TUOTTEISIIMME

IV-osastomme tarjoaa asiantuntemusta ja innovatiivisia ratkaisuja alan johtavilta päämiehiltä. Teemme yhteistyötä niin suunnittelijoiden, urakoitsijoiden kuin rakennuttajienkin kanssa. Valikoimaamme kuuluvat mm. Saldan ilmanvaihtokoneet sekä Troxin kanava- ja päätelaitteet.

TUTUSTU TUOTTEISIIMME

Lataa
Lataa