Kasettisuodattimissa Teknocalorilta saat kaikki ilmanvaihdossa käytettävät kasetit aina perussuodattimista vaativiin puhdastilaolosuhteisiin. Valikoimaan kuuluu useita eri kangasmateriaaleja ja myös kehykset on mahdollista saada eri materiaaleista. Teknocalorin Kasetit tulevat Hengst-brändiltämme, jonka lisäksi meillä on sopimukset useiden muidenkin kasettien valmistajien kanssa.Kasettisuodattimien kanssa sinua auttaa asiantuntijamme Juuso Helenius.

Image title

Juuso Helenius

suodattimet@teknocalor.fi
+358 10 820 1152


Image title
Kotitalouksissa trendi on kohti keskitettyjä tai hajautettuja asuinalueiden ilmanvaihtojärjestelmiä, joihin Hengst tarjoaa täydellisesti yhteensopivia suodatusratkaisuja. Hengst tarjoaa sekä tulo- että poistoilmasuodattimia yksilöllisesti määritellyillä suodatusominaisuuksilla. Asiakas määrittelee tietyn suodatuskapasiteetin: pölysuodattimet karkeasta hienojakoiseen, HEPA-suodattimet, aktiivihiilisuodattimet sekä yhdistelmä- ja antiallergeenisuodattimet. Älykäs suodatinrakenne mahdollistaa alhaisen paine-eron ja parantaa koko järjestelmän energiatehokkuutta. Suodattimia on saatavana kaikissa suodatinluokissa standardeihin EN 16890 (ISO karkea aina ePM1:een, eli entinen EN 779 G4 – F9) ja ISO 29463 (ISO 15E – ISO 45H, eli entinen EN 1822).

Miksi valita kasettisuodatin meiltä?

  • Tulo- ja poistoilmasuodattimet
  • Kattava valikoima ja testattu turvallisuus
  • Tulo- ja poistoilmasuodattimet yksilöllisesti määritellyillä suodatusominaisuuksilla
  • Pölynsuodattimet karkeasta hienojakoiseen, HEPA-suodattimet, aktiivihiilisuodattimet sekä yhdistelmä- ja antiallergeenisuodattimet
  • Suodatinluokat standardien EN 16890 (ISO karkea ePM1:een asti) ja ISO 29463 (ISO 15E – ISO 45H) mukaan
  • Matala paine-ero parantaa koko järjestelmän energiatehokkuutta

Kasetit, pahvi

Kasetit, muovi

Pienilmastointikonesuodattimet

Pleat -suodattimet

.
.
1321 tuotetta löytyi
Lajittele:
    Lataa
    Lataa