HUOM!Muuttomyyntikampanjamme ajan 12.18.2.2020 mittauslaitteiden kalibrointeja tai huoltoja ei ole mahdollista tilata verkkokaupan kautta.


Pääkaupunkiseudun hiihtolomasta sekä varastomme muutosta johtuen kalibrointipalvelussamme saattaa ilmetä myös viivettä viikoilla 8 ja 9. Pääosiltaan palvelumme kuitenkin toimii normaalisti. Mikäli olet kalibroinnin tarpeessa tänä aikana , ota meihin yhteys suoraan sähköpostitse ja autamme mielellämme!


webshop@teknocalor.fi

Kalibrointi- ja huoltopalvelu


Voit rauhassa keskittyä päivittäisiin töihisi ja jättää kaikkien mittauslaitteidesi kalibroinnin ja huollon meidän asiaksemme. Olemme TSI:n sertifioitu kalibrointikumppani, mutta kalibroimme ja huollamme myös muiden valmistajien mittarit vuosikymmenien kokemuksella. Annamme kaikkiin tehtyihin kalibrointeihin mukaan kalibrointitodistuksen ja huolloille takuun.

Miksi mittauslaitteet on kalibroitava?

Mittaaja on aina vastuussa mittaustulostensa paikkansapitävyydestä. Tätä varten mittauslaitteen tarkuusrajat on oltava tiedossa. Tämä edellyttää mittauslaitteen kalibrointia ja mahdollista virittämistä vähintään kerran vuodessa, mutta monien mittauslaitteiden osalta myös useammin (esim. suhteellisen kosteuden anturit jopa 2-4 kertaa vuodessa). Mikäli et ole varma mittauslaitteesi kalibrointitarpeesta, voit tiedustella asiaa meiltä sivun alalaidassa löytyvin yhteystiedoin.


YHTEYSTIEDOTMikäli sinulla on kalibrointiin tai huoltoon liittyviä kysymyksiä, ole meihin yhteydessä alta löytyvin yhteystiedoin. Kaikki akalibrointiin ja/tai huoltoon tulevat mittarit tulee toimittaa joko postitse tai tuomalla alla olevaan osoitteeseen.
.
Puh:  010 820 1138 tai +358 10 820 1140
Email: webshop@teknocalor.fi
Yhteydenottolomake

Laitteiden toimitusosoite:

Teknocalor Oy Ab Varasto
Juurakkotie 6
01510 Vantaa
Aukioloajat: ma-pe klo 8.00-16.00
.
Lataa
Lataa