Uusi Lastensairaala valmistuu satavuotisen Suomen juhlavuonna.


Vuonna 2013 alkanut Uusi Lastensairaala -projekti etenee suunnitelmien mukaisesti. Sairaalan ensimmäinen osa on tarkoitus saada valmiiksi vuoden 2017 loppuun mennessä, mikä osaltaan juhlistaa iloisissa tunnelmissa Suomen satavuotista itsenäisyyttä. Ensimmäiset pienet potilaansa uusi lastensairaala ottaa vastaan vuoden 2018 aikana.

Teknocalor voi ylpeänä kertoa, että maahantuomamme venttiilivalmistaja MMA on mukana lastensairaalan talkoissa, kun sen omistava Rettig Group on sairaalaprojektin peruslahjoittajien joukossa. Rettig Group on lahjoittanut projektille MMA venttiilejä, mutta myös muita lämpöteknisiä komponentteja yli miljoonan euron edestä.

MMA-venttiilien lisäksi lastensairaalassa käytetään Teknocalorin maahantuomia paineentasausjärjestelmiä potilashuoneissa sekä laboratorioympäristön ilmansäätimiä. Teknocalor kiittää Rettigiä ja MMA:ta, kuten myös muita lahjoittajia omasta puolestaan, ja toivottaa Lastensairaalan rakennusvaiheen loppusuoralle hyvää jatkoa.

Vihdoinkin lapsipotilaat saavat sellaiset sairaalatilat, jotka he todella ansaitsevat!Kuvat: SRV (https://www.srv.fi/tyomaa/uls/kuvat)

Image title
Aleksi Niemistö

LV-tuotteiden myyntipäällikkö
Teknocalor Oy

Yli kymmenen vuoden kokemus vesitekniikan alalta.


Lataa
Lataa