Lämpökamera Seek ShotPro

Tuotenumero M315SQAAA
.
Hinta:
€ 745,00
ei sisällä veroja
Tämä tuote ei ole tilattavissa tällä hetkellä
ESITTELY
Seek Shot on edistyksellinen lämpökamera rakennusalan ammattilaisille. Sillä voidaan ottaa kuvia, lämpökuvia sekä videokuvaa ja ne voidaan analysoida heti kentällä uusien lämpötyökalujen avulla. Piste- ja lämpötila-aluetyökalujen avulla säästetään myös raportointiin kuluvaa aikaa. Ongelmien diagnosointi onnistuu nopeasti ja tarkasti vastaavia kameroita kuusi kertaa korkeamman resoluution ansiosta. Kuvien ja videoiden kontrollointi kuvan ja lämpökuvan välillä onnistuu ainutlaatuisella sekoitussuhdesäätötoiminnolla. Kuva voidaan jakaa ja striimata mille tahansa älypuhelimelle tai tabletille WiFin kautta. Kamera voidaan asettaa jalustalle ja striimata elävänä kollegoille, joiden apua voidaan tarvita vaativissa kohteissa ja ympäristöissä. Seek Shot on taskukokoinen, kestävä ja toimiva lämpökamera jokapäiväiseen käyttöön.
LISÄTIEDOT
Kuvaus 1 Lämpökamera Seek ShotPro
Kuvaus 2 SQ-AAA
Dokumentit

Tuotevideot


Analyysit kameralla

Editoi kuvia ja lisää niihin pistemittauksia, valitse tarkemmin tarkasteltavia alueita lämpötila-aluetyökalun avulla ja vaihda väripalettia ongelmien nopeampaa ja tarkempaa tunnistamista varten. Varmista yrityksesi asema ja kasvu helposti ymmärrettävien kuvien avulla, joissa viat, energiankulutus ja mekaaniset ongelmat paljastuvat asiakkaillesi.


SeekFusion™

SeekFusion yhdistää lämpökuvan tiedot ja valokuvan yksityiskohdat juuri toivomallasi tavalla.  Kahden kuvan suhdetta säätämällä saadaan esiin piilevät ongelmat. SeekFusion-toiminnolla luot kuvan, joka kertoo sinulle mistä on kysymys.


WiFi-striimaus

Striimaa reaaliajassa älypuhelimelle tai tabletille. Yhdistä SeekView-sovellukseen, siirrä ja analysoi kuvaa ja luo raportti helposti ja nopeasti. Kameran sisäänrakennetun jalustakiinnityksen ansiosta Seek Shot sopii erinomaisesti pysyvään ja myös vaikeasti saavutettavien alueiden monitorointiin.

Image titleImage title

Vankka ja ergonominen muotoilu
Kapea, taskukokoinen lämpökamera on suunniteltu ja rakennettu kenttäkäyttöön. Seek Shot on IP-54 luokan kamera. 

Iso kosketusnäyttö
Kirkas, 3.5” värikosketusnäyttö 640x480 resoluutiolla tarjoaa hienot tarkastusmahdollisuudet. Iso, visuaalinen työtila mahdollistaa hienosti kameran monipuolisten työkalujen käytön kentällä. 

Pitkä akun kesto
Sisäinen akku kestää jopa 4 tuntia yhtäjaksoista käyttöä yhdellä latauksella.    Lataa
    Lataa