Haluatko olla osa meidän kasvavaa huoltotiimiä?


Olet kenties opiskelija, joka haluaa opiskeluiden ohella tehdä jotain käsillä ja ottaa askeleet työelämään? Tai etsit kenties kesätyötä?

Vastasitko edellä mainittuihin kysymyksiin kyllä? Siinä tapauksessa voit olla juuri se henkilö, ketä etsimme kasvavan kysynnän myötä vahvistamaan kalibrointi- ja huoltotiimiämme.

Tarjoamme sinulle


Vahvistamme meidän tiimiämme osa-aikaisella kalibroijalla. Osa-aikainen kalibrointitekniikko toimii osana mittalaitteiden kalibrointi-ja huoltotiimiä. Monipuolisen ja mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle paikan, jossa saat kasvumahdollisuuden ja kokemusta alalta. Oikean henkilön löydyttyä työsuhteesta voikin kehittyä vakituinen.

Toivomme sinulta


Kalibrointiteknikolta vaaditaan ennen kaikkea tarkkuutta ja huolellisuutta työssään, sekä hyvää asiakaspalveluhenkeä. Ongelmanratkaisukyky ja itsenäisesti toimiminen on myös välttämätöntä tässä työssä.

Työtehtävät


Kalibrointi kaikkiin tuleviin sisäisiin mittalaitteisiin/suureisiin. Mittalaitteiden huollot. Esimerkiksi vikojen paikannus ja itsenäinen korjaus. Kalibrointilaboratorion sekä varaston siistinä pitäminen. Kalibrointi sekä kalibraattorien käyttöohjeiden tekeminen ja päivitys. Ulkomaan huoltojen lähetyksien pakkaaminen, tilaus sekä muut tarvittavat toimet. Ulkomaan huoltojen lähetyksiin liittyvät tulli-, sekä RMA papereiden hallinta asiat. Proaktiivinen asiakaspalvelu s-postitse sekä puhelimitse: mittareiden toimitus, nouto, tiedustelut, lisätietojen hankkiminen

Hae tehtävää


Kiva kuulla, että olet kiinnostunut osa-aikaisen kalibroijan paikasta! Lähetä avoin hakemus osoitteeseen rekrytointi@teknocalor.fi
Lataa
Lataa