Reflex

Reflex Winkelmann GmbH on saksalainen teollisuusyritys, joka valmistaa korkealuokkaisia rakennusten vesijärjestelmäkomponentteja. Neljänteen omistajasukupolveen edennyt Reflex on synonyymi luotettavilla ja alan laatustandardeja alati edistävälle tuotekehitykselle.

Reflexin toiminassa yhdistyvät kolme poikkeuksellista ominaisuutta: ensiluokkainen saksalainen insinööritaito, syvällinen ymmärrys vesijärjestelmissä käytettävistä teknologioista ja niiden kohtaamista vaateista sekä systeemiajattelu, joka pyrkii luomaan Reflexin tuotteista mahdollisimman helppokäyttöisiä kokonaisratkaisuja erilaisiin vesijärjestelmiin.

Saksan Ahlenissa pääkonttoriaan pitävä Reflex on globaali yritys, jonka modernit tuotantotavat ja tehokas logistiikka hakevat alalla vertaistaan. Ei ihme, että ”Reflex” on vakiintunut myös Suomessa lähes synonyymiksi tarkoittamaan vesijärjestelmissä käytettäviä paisunta-astioita!

Reflex on osa metalliteollisuuden alalla toimivaa Winkelmann Group yritysrypästä, joka työllistää noin 2500 henkilöä ja jonka liikevaihto noin 445 miljoonaa euroa.

www.reflex.de

Image title
Lataa
Lataa