TUOTERATKAISUMME

IV-tuotteet

IV-osastomme tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja sekä kattavan valikoiman talotekniikan ja energiatekniikan komponentteja alan johtavilta päämiehiltä. Teemme yhteistyötä niin suunnittelijoiden, urakoitsijoiden kuin rakennuttajienkin kanssa. Ilmastoinnin ja ilmanvaihdon vaatimusten ja toimivuuden kehittyessä sekä tarpeiden kasvaessa tarjoamme testattua, turvallista sekä toimivaa LVI-tekniikkaa.

TUTUSTU TUOTTEISIIMME


LV-tuotteet

LV-osastomme tarjoaa alan parasta asiantuntemusta ja järjestelmäratkaisuja parhailta kansainvälisiltä tuotemerkeiltä. Valikoimaamme kuuluvat mm. Reflexin kalvopaisunta-astiat, paisunta-automaatit ja kalvopainesäiliöt, sekä Fresen automaattiset linjasäätöventtiilit.

TUTUSTU TUOTTEISIIMME


Mittalaitteet

Mittariosastomme tarjoaa Suomen laajimman valikoiman johtavien valmistajien mittauslaitteita, tarvikkeita ja ohjelmistoja eri mittaustehtäviin. Mittauslaitteiden pitkän käyttöiän ja toimivuuden varmistamiseksi tarjoamme laitteille nopean kalibrointi- ja huoltopalvelun Vantaan laboratoriossamme, joka on lajissaan pohjoismaiden suurin.

TUTUSTU TUOTTEISIIMME

Suodattimet

Suodatinosastollamme on laaja valikoima suodattamia eri käyttötarkoituksiin ja edustamme muun muassa Denco Happelin ja Troxin ilmansuodattimia, jotka ovat P-merkittyjä ja EUROVENT-sertifikoituja. Panostamme ennen kaikkea laatuun niin tuotteissa kuin palvelussakin, sekä kestävään kehitykseen kaikilla osa-alueilla.

TUTUSTU TUOTTEISIIMME


Tuoteuutuudet

Palvelumme

Mitoitustyökalut

Työkalut-osiosta löydät työkalut tuotteidemme mitoittamiseen ja tuotekokonaisuuksiemme suunnitteluun ja hyödyntämiseen. Työkaluvalikoimamme kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, ja tarjoamme myös tukea sen käyttämiseen parhaalla mahdollisella tavalla. 

KATSO LISÄÄ

Mittalaitteiden kalibrointi ja huolto

Voit rauhassa keskittyä omiin työtehtäviisi ja jättää kaikkien mittauslaitteiden kalibroinnin ja huollon meidän asiaksemme. Annamme tehdyille huolloille takuun, ja tarvittaessa jopa vuokramittarin käyttöösi huollon ajaksi.

KATSO LISÄÄ

Kurssit ja koulutukset

Teknocalorin käytännönläheiset ilmastoinnin mittauskurssit on suunniteltu kaikille talotekniikan ammattilaisille. Kurssien kouluttajat ovat kokeneet ja alalla arvostetut Mika Lumio ja Lauri Laakso. Teknocalor kouluttaa satoja henkilöitä vuosittain erilaisilla kursseilla ja kenttätapahtumilla.

KATSO LISÄÄ

BLOGI

11.12.2017

Olli Mäkelä

KIITOS SISÄILMA-AAMIAISEEN OSALLISTUNEILLE!

Sisäilma-aamiainen on Teknocalorin järjestämä talotekniikan ammattilaisten kohtaamishetki, jossa aamiaisen lomassa vaihdetaan kuulumisia ja tutustutaan Teknocalorin edustamiin sisäilmaratkaisuihin ja -tuotteisiin. Olli Mäkelä raportoi 28.11.2017 ensimmäistä kertaa järjestetystä tapahtumasta.
Lue lisää

UUTISET

21.11.2017

Haemme After Sales Manageria

Palvellaksemme paremmin asiakkaitamme ratkaisujemme koko elinkaaressa olemme rakentamassa organisaatioomme After Sales - toimintoa. Tämän toiminnon vetäjäksi etsimme nyt automaatioratkaisuja tuntevaa AFTER SALES MANAGERIA. Lue lisää avoimena olevasta paikasta ja jätä hakemuksesi! TYÖPAIKKAILMOITUS
lue lisää
20.11.2017

Sisäilman mittaamisen teemapäivät Onnisella!

Image titlePaikalla mittaamisen asiantuntijamme ja edullinen kalibrointi odottaessa. Katso paikakkunnat ja aikataulut tapahtumasivulta ja tule mukaan!
lue lisää
Kaikki uutiset
TUOTEBRÄNDIMME

YHTEYSTIETOMME

Vaihde
010 820 1100

Sähköposti
etunimi.sukunimi@teknocalor.fi
teknocalor@teknocalor.fi

Vantaan toimiston käyntiosoite
Sinikellonkuja
01300 Vantaa

Tampereen toimisto
Naistenmatkantie 76
33950 Pirkkala

Partola-Keskus

Varasto
Juurakkotie 6
01510 Vantaa

seuraa meitä

Lataa
Lataa