TUOTERATKAISUMME

Ilmanvaihto

IV-osastomme tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja sekä kattavan valikoiman talotekniikan ja energiatekniikan komponentteja alan johtavilta päämiehiltä. Teemme yhteistyötä niin suunnittelijoiden, urakoitsijoiden kuin rakennuttajienkin kanssa. Ilmastoinnin ja ilmanvaihdon vaatimusten ja toimivuuden kehittyessä sekä tarpeiden kasvaessa tarjoamme testattua, turvallista sekä toimivaa LVI-tekniikkaa.

TUTUSTU TUOTTEISIIMME


LV-ratkaisut

LV-osastomme tarjoaa alan parasta asiantuntemusta ja järjestelmäratkaisuja parhailta kansainvälisiltä tuotemerkeiltä. Valikoimaamme kuuluvat mm. Reflexin kalvopaisunta-astiat, paisunta-automaatit ja kalvopainesäiliöt, sekä Fresen automaattiset linjasäätöventtiilit.

TUTUSTU TUOTTEISIIMME


Suodattaminen

Suodatinosastollamme on laaja valikoima suodattamia eri käyttötarkoituksiin ja edustamme muun muassa Denco Happelin ja Troxin ilmansuodattimia, jotka ovat P-merkittyjä ja EUROVENT-sertifikoituja. Panostamme ennen kaikkea laatuun niin tuotteissa kuin palvelussakin, sekä kestävään kehitykseen kaikilla osa-alueilla.

TUTUSTU TUOTTEISIIMME

Mittaaminen

Mittariosastomme tarjoaa Suomen laajimman valikoiman johtavien valmistajien mittauslaitteita, tarvikkeita ja ohjelmistoja eri mittaustehtäviin. Mittauslaitteiden pitkän käyttöiän ja toimivuuden varmistamiseksi tarjoamme laitteille nopean kalibrointi- ja huoltopalvelun Vantaan laboratoriossamme, joka on lajissaan pohjoismaiden suurin.

TUTUSTU TUOTTEISIIMME

Palvelumme

Mitoitustyökalut

Työkalut-osiosta löydät työkalut tuotteidemme mitoittamiseen ja tuotekokonaisuuksiemme suunnitteluun ja hyödyntämiseen. Työkaluvalikoimamme kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, ja tarjoamme myös tukea sen käyttämiseen parhaalla mahdollisella tavalla. 

KATSO LISÄÄ

Mittalaitteiden kalibrointi ja huolto

Voit rauhassa keskittyä omiin työtehtäviisi ja jättää kaikkien mittauslaitteiden kalibroinnin ja huollon meidän asiaksemme. Annamme tehdyille huolloille takuun, ja tarvittaessa jopa vuokramittarin käyttöösi huollon ajaksi.

KATSO LISÄÄ

Tuoteuutuudet

BLOGI

5.7.2017

Aleksi Niemistö

MMA LAHJOITTI VENTTIILEJÄ UUTEEN LASTENSAIRAALAAN

Vuonna 2013 alkanut Uusi Lastensairaala -projekti etenee suunnitelmien mukaisesti. Sairaalan ensimmäinen osa on tarkoitus saada valmiiksi vuoden 2017 loppuun mennessä ja ensimmäiset pienet potilaansa uusi lastensairaala ottaa vastaan vuoden 2018 aikana. Teknocalorin maahantuoma MMA lahjoitti venttiilit isoon rakennusprojektiin.
Lue lisää
Kaikki blogitekstit

UUTISET

20.6.2017

Teknocalorin syksyn ja syystalven 2017 ilmastoinnin mittauskurssien aikataulut on julkaistu

Katso lisää kurssit-sivuiltamme ja ilmoittaudu mukaan osoitteeseen: kurssit@teknocalor.fi
lue lisää
28.2.2017

Olemme mukana sisäilma-alan ykköstapahtumaksi nimetyn Sisäilmastoseminaarin näyttelyssä 15.3.2017 Helsingin Messukeskuksessa.

Olemme mukana sisäilma-alan ykköstapahtumaksi nimetyn Sisäilmastoseminaarin näyttelyssä 15.3.2017 Helsingin Messukeskuksen Kokoustamossa ja Talvipuutarhassa. Tervetuloa tutustumaan mm. ilmanvaihdon ja sisäilman mittausratkaisuihimme osastolla 28.

lue lisää
Kaikki uutiset


TUOTEBRÄNDIMME

YHTEYSTIETOMME

Vaihde
010 820 1100

Sähköposti
etunimi.sukunimi@teknocalor.fi
teknocalor@teknocalor.fi

Vantaan toimiston käyntiosoite
Sinikellonkuja
01300 Vantaa

Tampereen toimisto
Naistenmatkantie 76
33950 Pirkkala

Partola-Keskus

Varasto
Juurakkotie 6
01510 Vantaa

seuraa meitä

Lataa
Lataa