Varaudu alkavaan lämmityskauteen


Kesän suurin urheilutapahtuma- jalkapallon MM-kisat- on auttavasti takanapäin ja joukkueiden sekä pelaajien katseet ovat jo tulevassa kaudessa. Vaikka kisojen aikana paineet kentällä ja videotuomareiden kopeissa nousivat otsikoihin, piti Reflexin paisuntajärjestelmä huolen siitä, ettei Nizhny Novgorodin stadionin lämmitys- ja ilmanvaihtoverkoston paineet nousseet liian korkealle. Stadionille on asennettu yhteensä 7 Reflexin paisunta-astiaa:
1 x Reflex G 3000, 2 x Refix DE 400, 2 x Reflex G 5000 sekä 2 x Reflex G 4000.


Myös kiinteistöjen ylläpidon kannalta on katseet syytä kääntää tulevaan lämmityskauteen. Valmiit hankkeet on syytä lyödä urakoitsijan kanssa lukkoon jo nyt, että ne valmistuvat aikataulussa. Kesän jäljiltä myös talotekniikan kuntoa on hyvä pitää silmällä heti lämmityskauden alussa, jotta varmistetaan laitteiden oikea toimivuus sekä lämmön riittävyys heti kauden alettua.


Me Teknocalorilla olemme myös kääntäneet katseet tulevaan kauteen. Meidän tehtävä on varmistaa, oli hankkeesi iso tai pieni, että saat aina asiantuntevaa palvelua. Lisäksi toimitamme tuotteet alan parhailta kansainvälisiltä tuotemerkeiltä ympäri Suomea, jotta voit varmistua siitä, että hankkeesi toteutuu suunnitellusti. Ota rohkeasti yhteyttä – me autamme sinua!Image title

Mikko Sinisalo

Myyntipäällikkö –  LV-tuotteet
+358 10 820 1126
mikko.sinisalo(a)teknocalor.fi

Lataa
Lataa