Kalibrointi- ja huoltopalvelumme uudistui!

Voit tilata huollon suoraan verkkokaupassa, jos yrityksellänne on tunnukset. Katso ohjeet alta ja toimita laitteesi meille entistä helpommin.


Nyt verkosta tilattuihin kalibrointeihin ja huoltoihin ilmainen takaisintoimitus!

.


TOIMI NÄIN1.

TILAAImage title

Tilaa kalibrointi tai huollon tarvearvio verkkokaupassa. Tilauksen yhteydessä valitset laitteen takaisintoimituksen ja syötät viestikenttään kaikki tilaukseen tai laitteeseen liittyvät tarvittavat tiedot kuten sarjanumeron.

2.

TULOSTAImage title

Tulosta tilausvahvistus, jonka saat sähköpostiosoitteeseesi. Vahvistus tulee sähköpostiosoitteesta webshop@teknocalor.fi ja mikäli et heti löydä viestiä, tarkista myös roskapostilaatikkosi. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tulostaa vahvistusta, voit kirjoittaa käsin lähetteen, josta ilmenee tilausvahvistuksessa saamasi tilausnumero.

3.

TOIMITA

Image title

Toimita laite ja tilausvahvistus (tai käsin kirjoitettu lähete) osoitteeseen: Teknocalor Oy Ab / Mittarihuolto, Sinikellonkuja 4, 01300 Vantaa. Emme voi ottaa vastaan matkahuollon kautta lähetettyjä laitteita. Käytä siis perille toimitettavaa postia tai tuo laite itse toimipisteeseemme.


YHTEYSTIEDOTMikäli sinulla on kalibrointiin, huoltoon tai takuuseen liittyviä kysymyksiä, ole meihin yhteydessä alta löytyvin yhteystiedoin. Kaikki kalibrointiin ja/tai huoltoon tulevat mittalaitteet on toimitettava joko perille toimitettavana postipakettina tai tuomalla mittalaite itse alla olevaan osoitteeseen.
.
Puh:  010 820 1138 tai +358 10 820 1140
Email: webshop@teknocalor.fi
Yhteydenottolomake

Laitteiden toimitusosoite:

Teknocalor Oy Ab / Mittarihuolto
Sinikellonkuja 4
01300 Vantaa
Aukioloajat: ma-pe klo 8.30-11.00 ja 13.00-15.30
.
Lataa
Lataa