Kaksi erilaista resoluutiota.

Molemmissa samat hienot ominaisuudet ja suorituskyky.
Seek Shot

€ 499,00

TASKUKOKOINEN LÄMPÖKAMERA (206x156)

Seek Shot -lämpökamerassa on kaikki ne ominaisuudet, jotka olet aina halunnut lämpökameralta. Uudet, sisäiset työkalut kuvien tallennusta, editointia ja analysointia varten. SeekFusion säätää kuvan ja lämpökuvan sekoitussuhteen piilevien ongelmien paljastamiseksi. Sisäänrakennettu jalustakiinnitys kiinteää monitorointia ja yhteistuotantoa varten.


Tuotetiedot (ENG)            Käyttöopas (ENG)

TILAA


Seek ShotPRO

€ 699,00


TASKUKOKOINEN LÄMPÖKAMERA (320x240)

Seek ShotPRO on erinomainen lämpökamera rakennusalan ammattilaisille. Ota kuva tai video ja analysoi se välittömästi lämpökameraan sisäänrakennettujen työkalujen avulla. Lisää pistemittauksia ja lämpötila-alueita, joiden avulla luot raportteja paikan päällä säästäen aikaa. Diagnosoi ongelmat 16 kertaa paremmalla resoluutiolla kuin muilla vastaavan hintaisilla kameroilla. Sinulla on täysi kontrolli kuvien sekoitussuhteen säätöön kuvan ja lämpökuvan välillä. Jaa ja striimaa kuvia ja videokuvaa mille tahansa älypuhelimelle tai tabletille WiFin kautta. Aseta kamera jalustalle, monitoroi ja striimaa kuvaa kenelle tahansa. Seek ShotPRO on 76,800 pikselin lämpökamera!

TUOTETIEDOT (ENG)            KÄYTTÖOPAS (ENG)

TILAA


Paras resoluutio, toiminnallisin kamera omassa luokassaanSeek Shot on edistyksellinen lämpökamera rakennusalan ammattilaisille. Kuvan analysointi voidaan tehdä heti sisäänrakennettujen lämpökuvatyökalujen avulla. Pistemittausten ja lämpötila-alueiden avulla voit luoda raportteja paikan päällä ja säästää aikaa. Ongelmanratkaisu onnistuu 6-16 kertaa paremman resoluution avulla vastaavasti hinnoiteltuihin kameroihin verrattuna. SeekFusion paljastaa ongelmakohdat yksityiskohtaisesti sekoittaen näkyvän kuvan ja lämpökuvan suhteen juuri sellaiseksi kuin haluat. Kaiken tämän lisäksi voit jakaa ja striimata kuvaa mille tahansa älypuhelimelle tai tabletille WiFin kautta.            


Analysointi kameralla

Tallenna, editoi ja analysoi kuvat kentällä – kaikki kamerassasi.

SeekFusion™

Paikallista ongelmat nopeammin säätämällä kuvan ja lämpökuvan yhdistelmää.

Enemmän pikseleitä

Jopa 16 kertaa parempi tarkkuus kuin vastaavan hintaluokan kameroissa ja luokkansa paras resoluutio.

WiFi-striimaus

Striimaa videokuvaa mille tahansa mobiililaitteelle yhteistuotantoon ja kiinteään monitorointiin.
Tuotevideot

Analyysit kameralla

Editoi kuvia ja lisää niihin pistemittauksia, valitse tarkemmin tarkasteltavia alueita lämpötila-aluetyökalun avulla ja vaihda väripalettia ongelmien nopeampaa ja tarkempaa tunnistamista varten. Varmista yrityksesi asema ja kasvu helposti ymmärrettävien kuvien avulla, joissa viat, energiankulutus ja mekaaniset ongelmat paljastuvat asiakkaillesi.


SeekFusion™

SeekFusion yhdistää lämpökuvan tiedot ja valokuvan yksityiskohdat juuri toivomallasi tavalla.  Kahden kuvan suhdetta säätämällä saadaan esiin piilevät ongelmat. SeekFusion-toiminnolla luot kuvan, joka kertoo sinulle mistä on kysymys.


WiFi-striimaus

Striimaa reaaliajassa älypuhelimelle tai tabletille. Yhdistä SeekView-sovellukseen, siirrä ja analysoi kuvaa ja luo raportti helposti ja nopeasti. Kameran sisäänrakennetun jalustakiinnityksen ansiosta Seek Shot sopii erinomaisesti pysyvään ja myös vaikeasti saavutettavien alueiden monitorointiin.

Image titleImage titleVankka ja ergonominen muotoilu
Kapea, taskukokoinen lämpökamera on suunniteltu ja rakennettu kenttäkäyttöön. Seek Shot on IP-54 luokan kamera.

Iso kosketusnäyttö
Kirkas, 3.5” värikosketusnäyttö 640x480 resoluutiolla tarjoaa hienot tarkastusmahdollisuudet. Iso, visuaalinen työtila mahdollistaa hienosti kameran monipuolisten työkalujen käytön kentällä.

Pitkä akun kesto
Sisäinen akku kestää jopa 4 tuntia yhtäjaksoista käyttöä yhdellä latauksella.


Lataa
Lataa