Hyvä työkalu helpottaa elämää.

Työkalut-osiosta löydät työkalut tuotteidemme mitoittamiseen ja tuotekokonaisuuksiemme suunnitteluun ja hyödyntämiseen. Työkaluvalikoimamme kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, ja tarjoamme myös tukea sen käyttämiseen parhaalla mahdollisella tavalla. Jos et heti löydä kaipaamaasi ohjelmaa tai sen ominaisuutta, tai sinulla kysyttävää liittyen johonkin muuhun asiaan, ole meihin yhteydessä, ja autamme sinua mielellämme!

YHTEYDENOTTOReflex Solution Pro on täysin pilvipohjainen mitoitus- ja tuotetieto-ohjelmamme Reflexin tuotteille. Ohjelman avulla voit etsiä sekä mitoittaa sopivia tuotteita Reflexin laajasta valikoimasta.
KATSO LISÄÄ

Mittakuvat-osiosta löydät laajan valikoiman päämiestemme mittakuvia suunnittelun ja mitoittamisen tueksi.
KATSO LISÄÄ
Quick-calc pikavalintaohjelman avulla mitoitat Frese venttiilin helposti ja nopeasti. Valitse sopiva venttiilimalli ja syötä haluttu virtaama, ohjelma laskee venttiilille tarvittavan paine-eron sekä esisäätöarvon.
KATSO LISÄÄ
Troxin mitoitusohjelman avulla voidaan valita päätelaitteita, tehdä palonrajoittimien tai ilmavirtasäätimien akustisia laskelmia tai etsiä tietoa tuotteista. Tuotteista voidaan tehdä massalistoja ja tallentaa 3D-mittakuvia.
KATSO LISÄÄ
Salda VentMaster -mitoitusohjelma on suomenkielinen ilmanvaihtokoneiden suunnitteluohjelmisto. Ohjelman avulla voidaan mitoittaa ja valita ilmanvaihtokoneen komponentit ja toiminto-osat, sekä varmistua ekosuunnitteludirektiivien (Erp2016 ja Erp2018) vaatimusten täyttyminen.
KATSO LISÄÄ
.
Lataa
Lataa