MINIMOI RISKIT TROX ILMANPUHDISTIMELLA
Virusten saastuttamat aerosolit ovat merkittävä koronavirusten levittäjä. TROX ilmanpuhdistimen avulla voidaan vähentää tartuntavaaraa tiloissa, joissa ilmanvaihto on riittämätön.


HELPPO OTTAA KÄYTTÖÖN

Käyttöönotto on helppoa eikä monimutkaisia asennustoimenpiteitä tarvita: Laite tuodaan tilaan ja käynnistetään.

TURVALLINEN ILMANJAKO

TROX Ilmanpuhdistin suodattaa ja puhaltaa puhtaan ilman korkealle pään yläpuolelle. Näin isompikin ilmamäärä saadaan puhdistettua tehokkaasti ilman vedon tunnetta. Samalla laite estää tartunnan saaneen henkilön levittämästä virusta toiseen ihmiseen ilmateitse.

MINIMOI INFEKTIORISKIN

TROX Ilmanpuhdistimen kaksivaiheinen erittäin suorituskykyinen suodatusjärjestelmä puhdistaa todistetusti yli 99,95 % kaikista aerosoleista, jotka voivat olla myös viruksien saastuttamia. Hyvä suodatustulos perustuu erittäin tehokkaaseen H13 HEPA-suodattimeen, joita käytetään yleisesti ilmanpuhdistukseen leikkaussaleissa. Koska viruksista tulee ei-aktiivisia suhteellisen lyhyen ajan kuluttua, erillistä lämpö- tai UV-jälkikäsittelyä ei tarvita.HEPA13 VAI HEPA14, KUMPI ON PAREMPI?

Suodatusluokan H13 HEPA-suodattimet ovat ihanteellisia ilmanpuhdistukseen. Niitä käytetään leikkaussaleissa ja puhdastiloissa (esim. mikrosirutuotannossa). Ne suodattavat sisäilmasta luotettavasti 99,95 % kaikista virusten saastuttamista aerosoleista jopa suurilla ilmanvaihtokertoimilla.
H14-suodattimien erotustehokkuus on 99,995 %, mutta niitä käytettäessä energiankulutus on suurempi, laite on äänekkäämpi ja ylläpitokustannukset ovat korkeammat. Koska suodatustehoetu on todella vähäinen H13-luokan suodattimiin verrattuna, varsinkin ei-lääketieteellisissä sovelluksissa, TROX Ilmanpuhdistin on varustettu H13-suodattimella. Yhdessä EPM1 85% esisuodattimen kanssa suodatin saavuttaa H14-tason koko toiminta-alueellaan.


MYÖS SUURIIN TILOIHIN

TROX Ilmanpuhdistin suodattaa ilmaa jopa 1600 m3/h. Mikään muu tämän luokan yksikkö ei pysty samaan. Tästä syystä yksi TROX Ilmanpuhdistin riittää melkein kaikkien aerosolien poistamiseen jopa suurista huoneista ja tiloista, kuten ravintoloista ja konferenssitiloista.


ERITTÄIN PITKÄIKÄINEN SUODATIN

Tavanomaisista paneelisuodattimista poiketen TROX Ilmanpuhdistimen suodatinpaneelit on puristettu yhteen, jolloin ilmanpuhdistimen kokonaissuodatinpinta-ala on 47 m2. Koon ja sisäänrakennetun esisuodattimen ansiosta HEPA-suodattimen käyttöaika on pitkä ja suodattimen vaihtoväli on vuosia jopa jatkuvassa käytössä.


KUUNTELE TARKKAAN

Kaikki valmistajat eivät tarjoa riittävästi tietoa laitteensa äänitasosta. Tiedon tarjoamiseksi äänitaso on aina ilmastava äänitehona tai äänenpaineena. Äänenpaine edellyttää, että sopiva huonevaimennus sisällytetään laskentaan (tämä on huonekohtainen arvo). Lisäksi äänitiedot riippuvat aina ilmamäärästä ja vaihtelevat suuresti riippuen laitteen sen hetkisestä toimintapisteestä. Kannattaa varmistaa, että ääntä koskevat tiedot ja ilmamäärä vastaavat käyttötarpeita. Lisäksi on hyvä tarkastaa, onko laite riittävän hiljainen käyttötarkoitukseen myös suuremmalla tehotasolla.


HILJAINEN TOIMINTA

Patentoidun kaksinkertaisen ääneneristyksen ansiosta TROX Ilmanpuhdistin toimii alhaisemmalla melutasolla kuin mikään muu vastaava laite. Normaalikäytössä (1000m3/h) se on suunnilleen yhtä hiljainen kuin tietokoneen tuuletin, jonka ansiosta laite on ihanteellinen valinta koulu- ja toimistokäyttöön.PIENI ENERGIANKULUTUS

TROX Ilmanpuhdistinta voidaan käyttää koko päivän ajan kustannuksia murehtimatta. Laite vaatii hyvin vähän energiaa suuresta tehostaan huolimatta. Kiitos energiatehokkaiden moottoreiden ja suuren suodatinpinta-alan, laite kuluttaa keskimäärin vähemmän kuin 100 W polttimo.
Kysy lisätietoja upeasta TROX Air Purifier ilmanpuhdistimesta jo tänään!


LATAA TUOTE-ESITE TÄSTÄ!

Ole yhteydessä suoraan IV-myyjiimme, jos kaipaat apua teknisissä asioissa tai mitoituksessa.


Jore Makkonen

Asiakkuuspäällikkö – LVI
+358 40 8653455
jore.makkonen(a)teknocalor.fi

Marja Wallasvaara

Tekninen aluemyyntipäällikkö – Sisäilmatekniikka
+358 10 820 1144
marja.wallasvaara(a)teknocalor.fi

Niko Karhunen

Tuoteryhmäpäällikkö – Ilmanvaihtotekniikka
+358 10 820 1151
niko.karhunen(a)teknocalor.fi
.
Lataa
Lataa