Ilmastoinnin mittauksen jatkokurssi 23.5.2019

Tuotenumero M380000021
.
Hinta:
€ 250,00
ei sisällä veroja
Tämä tuote ei ole tilattavissa tällä hetkellä
ESITTELY
Sinikellonkuja 4, 01300 Vantaa
23.5.2019
klo 8.30.-16.30Käytännönläheisellä Teknocalorin ilmastoinnin mittauksen jatkokurssilla syvennytään peruskurssilla opittuihin asioihin syvällisemmin. Kurssilla käydään läpi mm. ilmastoinnin suhteellista säätöä sekä IMS-laitteiden säätöä ja järjestelmän tasapainottamista. Jatkokurssi on hyvin käytäntöpainotteinen, ja siinä jokainen osallistuja vakiinnuttaa hyvän ilmastoinnin mitatamisen ammattitason.

Jokainen osallistuja pääsee mittaamaan erilaisia päätelaitteita eri menetelmillä sekä mittaamaan kanavasta erialisilla menetelmillä. Kurssin osanottajat saavat kurssikansion muodossa tuhdin tietopaketin mukaansa ja kurssitodistuksen. Kuten peruskurssille, myös jatkokurssille voi ottaa oman iv-mittarin mukaan, mutta kurssipaikalla on runsaasti TSI:n mittauslaitteita.

Kurssin hintaan sisältyy aamu- ja iltapäiväkahvi, lounas ja kurssikansio. Osallistujien määrä on rajoitettu 12 henkilöön tehokkaan päivän takaamiseksi ja kurssille ilmoittautuminen on sitova. Teknocalor pidättää oikeuden kurssin peruuttamiseen, jos osanottajamäärä jää vähäiseksi.

Kurssin kouluttajina toimivat Mika Lumio ja Lauri Laakso

ILMOITTAUTUMINEN

Kurssi varataan oheisesta "LISÄÄ KORIIN" -napista. Varaaminen ei edellytä aiempaa asiakastiliä tai -tunnuksia. Kurssi laskutetaan yrityksen normaalin laskutuksen mukaisesti erikseen. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita tilauksen vapaasanakenttään kurssin osallistujien nimet sekä mahdolliset ruoka-aina-allergiat. 

Lisätietoja suoraan mittariosastoltamme tai kurssit@teknocalor.fi

JATKOKURSSIN KURSSIOHJELMA
LISÄTIEDOT
Kuvaus 1 Ilmastoinnin mittauksen jatkokurssi 23.5.2019
Kuvaus 2 Osallistumismaksu
Dokumentit
    Lataa
    Lataa