Mittauskurssit ja mittauspöytäkirjat


SEURAAVAT ILMASTOINNIN MITTAUKSEN PERUSKURSSIT JÄRJESTETÄÄN:

- 31.10.2017 (ti)
- 14.12.2017 (to)

SEURAAVA ILMASTOINNIN MITTAUKSEN JATKOKURSSIJÄRJESTETÄÄN:

- 15.12.2017 (pe)

Tiedustelut ja ilmoittautumiset osoitteeseen: kurssit@teknocalor.fi


------------

ILMASTOINNIN MITTAUKSEN PERUSKURSSI

Käytännönläheisellä Teknocalor-perusmittauskurssilla mitataan tulo- ja poistoilmamääriä nykyaikaisilla mittauslaitteilla ja opitaan soveltamaan suhteellista säätötapaa tulo- ja poistoilmakanavien tasapainottamisessa. Lisäksi käsitellään IMS-laitteiden säätöä ja ongelmanratkontaa.

Aamupäivällä käydään läpi ilmastoinnin mittauksen ja säädön teoriaosuus, jonka jälkeen alkaa perehdytys eri mittauslaitteiden ominaisuuksiin ja käyttöön. Iltapäivällä käydään läpi eri ilmavirtojen mittaustavat, suhteellisen säädön teoria ja IMS-laitteiden säätö sekä ongelmanratkonta.

Jokainen osallistuja pääsee tässä vaiheessa mittaamaan erilaisia päätelaitteita eri menetelmillä sekä mittaamaan kanavasta erialisilla menetelmillä. Kurssin osanottajat saavat kurssikansion muodossa tuhdin tietopaketin mukaansa ja kurssitodistuksen. Kurssille voi ottaa oman iv-mittarin mukaan, mutta kurssipaikalla on runsaasti TSI:n mittauslaitteita.

Kurssin vetää Mika Lumio.

Kurssiohjelma

------------

ILMASTOINNIN MITTAUKSEN JATKOKURSSI

Ilmastoinnin mittauksen jatkokurssi on tarkoitettu peruskurssin käyneille henkilöille. Siinä syvennytään ilmastoinninmittaukseen syvemmin, ja keskitytään erityisesti säätämään erilaisia tulo- ja poistomittaratoja. Kurssille voi ottaa oman iv-mittarin mukaan, mutta kurssipaikalla on runsaasti TSI:n mittauslaitteita.

Kurssin vetää Mika Lumio.

Kurssiohjelma

------------

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Kurssien hinnat ovat 220,- alv 0% / hlö, ja siihen sisältyy aamu- ja iltapäiväkahvi, lounas ja kurssikansio. Osallistujien määrä on rajoitettu 12 henkilöön tehokkaan päivän takaamiseksi.

Sitovat ilmoittautumiset yhteys- ja laskutustietojen kera sähköpostilla osoitteeseen kurssit@teknocalor.fi. Kurssi laskutetaan noin 2 viikkoa etukäteen ja myös silloin, jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin kuin kaksi viikko ennen kurssin ajankohtaa. Teknocalor pidättää oikeuden kurssin peruuttamiseen, jos osanottajamäärä jää vähäiseksi.

Kurssille voi ottaa oman iv-mittarin mukaan, mutta kurssipaikalla on runsaasti TSI:n mittauslaitteita.

Lisätietoja suoraan mittariosastoltamme tai kurssit@teknocalor.fi

------------

MATERIAALIA

MELUMITTAUSPÖYTÄKIRJA

ILMASTOINTIMITTAUSPÖYTÄKIRJA

Muut tapahtumat


Tällä hetkellä meillä ei ole tiedotettavaa muista tapahtumista.

Image title
Image titleImage title

Lataa
Lataa