Mittauspaketti SEEK Compact Android lämpökameralla

Tuotenumero M333HHC201COMPACTA
.
Hinta:
€ 495,00
ei sisällä veroja
Tämä tuote ei ole tilattavissa tällä hetkellä
ESITTELY
Tämä tuotepaketti sisältää kaiken tarpeellisen lämmityskauden lämpötilan mittausvaateisiin. Mittarilla mittaat, lämpökameralla tarkistat kylmävuodot ja lämpöloggereilla seuraat kätevästi ja helposti lämpötilan kehitystä pidemmällä aikavälillä! Tuotepaketti sisältää:

HHC 201 lämpötilamittari + kalibrointitodistus
HHC 201 lämpötilamittarilla voidaan mitata kahden pisteen lämpötila ja niiden välinen lämpötilaero. Samanaikaisesti, nopeasti ja luotettavasti. Mittarin mukana tuleva kalibrointitodistus takaa mittaustulosten paikkansapitävyyden.


Kt1Mu-lämpötilaloggeri
Kun halutaan tietyltä aikajaksolta lämpötilakäyrä, keskiarvo, maksimi ja minimi, Kt1Mu-lämpötilaloggeri on kustannustehokas ratkaisu. Painetaan käynnistysnappia tai ajastetaan mittaus, liitetään loggeri tietokoneen USB-porttiin mittauksen jälkeen ja mittausraportti on valmis.

Seek Compact Android -lämpökamera
Näe pintaa syvemmälle vuorokauden ajasta riippumatta. 32136 pikselin Seek Compact Android -lämpökamera on pienikokoinen, kevyt ja suorituskykyinen lämpökamera Android puhelimiin ja tabletteihin. Sovelluksen voi ladata Play-kaupasta veloituksetta, ja sen avulla hyvälaatuinen lämpökuva voidaan tallentaa ja lähettää eteenpäin. Kamerassa on 36° kuvakulma, laaja lämpötila-alue, 9Hz virkistystaajuus ja fokusoitava linssi. Toimitukseen sisältyy Seek Compact Android ja vesitiivis suojakotelo.
LISÄTIEDOT
Kuvaus 1 Lämpötilapaketti Android lämpökameralla
Kuvaus 2 HHC201, 2xlanka-anturi, 2xKt1Mu+todistukset
Dokumentit
    Lataa
    Lataa