Ilmastointimittauksen peruskurssi 27.3.2018

Tuotenumero M380000009
.
Hinta:
€ 250,00
ei sisällä veroja
Tämä tuote ei ole tilattavissa tällä hetkellä
TUOTETEKSTI

Sinikellonkuja 4, 01300 Vantaa
27.3.2018
klo 8.30.-16.30Käytännönläheisellä Teknocalor-perusmittauskurssilla mitataan tulo- ja poistoilmamääriä nykyaikaisilla mittauslaitteilla ja opitaan soveltamaan suhteellista säätötapaa tulo- ja poistoilmakanavien tasapainottamisessa. Lisäksi käsitellään IMS-laitteiden säätöä ja ongelmanratkontaa. Aamupäivällä käydään läpi ilmastoinnin mittauksen ja säädön teoriaosuus, jonka jälkeen alkaa perehdytys eri mittauslaitteiden ominaisuuksiin ja käyttöön. Iltapäivällä käydään läpi eri ilmavirtojen mittaustavat, suhteellisen säädön teoria ja IMS-laitteiden säätö sekä ongelmanratkonta.

Jokainen osallistuja pääsee mittaamaan erilaisia päätelaitteita eri menetelmillä sekä mittaamaan kanavasta erialisilla menetelmillä. Kurssin osanottajat saavat kurssikansion muodossa tuhdin tietopaketin mukaansa ja kurssitodistuksen. Kurssille voi ottaa oman iv-mittarin mukaan, mutta kurssipaikalla on runsaasti TSI:n mittauslaitteita.

Kurssin hintaan sisältyy aamu- ja iltapäiväkahvi, lounas ja kurssikansio. Osallistujien määrä on rajoitettu 12 henkilöön tehokkaan päivän takaamiseksi ja kurssille ilmoittautuminen on sitova. Teknocalor pidättää oikeuden kurssin peruuttamiseen, jos osanottajamäärä jää vähäiseksi.

Kurssin kouluttajina toimivat Mika Lumio ja Lauri Laakso

ILMOITTAUTUMINEN

Kurssi varataan oheisesta "LISÄÄ KORIIN" -napista. Varaaminen ei edellytä aiempaa asiakastiliä tai -tunnuksia. Kurssi laskutetaan yrityksen normaalin laskutuksen mukaisesti erikseen. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita tilauksen vapaasanakenttään kurssin osallistujien nimet sekä mahdolliset ruoka-aina-allergiat.

Lisätietoja suoraan mittariosastoltamme tai kurssit@teknocalor.fi

PERUSKURSSIN KURSSIOHJELMA
Tuotekuvaus
Kuvaus 1 Ilmastointimittauksen peruskurssi 27.3.2018
Kuvaus 2 Osallistumismaksu
Dokumentit
    Lataa
    Lataa