AVOIMET TYÖPAIKAT

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKÖITÄ / IV-KONEET


Vantaalle ja Tampereelle


Tehtäväsi on myydä ensisijaisesti iv-koneratkaisujamme (mm. Salda) toimialueesi urakoitsijoille ja rakennuttajille.  Tärkeitä kohderyhmiäsi markkinoinnissa ovat myös suunnittelutoimistot, jotka vakuutat ratkaisujemme eduista. Myyntikohteitasi ovat lähinnä julkiset rakennukset mm. koulut, uimahallit, sairaalat ja liikekiinteistöt. Tehtävässäsi vastaat itsenäisesti omasta myyntialueestasi ja budjetistasi. Raportoit tehtävästäsi IV-osaston myyntipäällikölle. Sijoituspaikkasi voi olla joko Vantaan tai Tampereen toimipisteessämme.

Odotamme Sinulta vähintään AMK-tasoista teknistä koulutusta (esim. LVI-insinööri) sekä jo hankittua ilmastointialan kokemusta – kokemuksesi olet hankkinut joko alan myynnissä, projektinhoidossa tai LVI-suunnittelijana. Olet myyntihenkinen, tavoitehakuinen ja viihdyt itsenäisessä työssä kentällä asiakkaiden parissa.

Tarjoamme Sinulle perusteellisen sisäänajon tehtäviisi, tuotteisiimme ja ratkaisuihimme sekä päämiestemme jatkuvaa koulutusta huipputuotteiden parissa. Hyville myyjille maksamme kilpailukyistä palkkaa ja perheyhtiönä pidämme hyvää huolta työntekijöistämme.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa Arespartnersissa Senior Researcher Tapio Palonen puh. 050 594 7749, 2.3. ja 9.3. klo 10–12. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin Aresnets kautta 13.3.2017 mennessä.
Oy Teknocalor Ab on vuonna 1958 perustettu talotekniikan asiantuntijayritys, joka tarjoaa ensiluokkaista tietotaitoa ja korkealaatuisia tuotteita ilmanvaihdon, lämminvesijärjestelmien, suodattimien ja mittauslaitteiden alueella. Tunnettuja eurooppalaisia päämiehiämme ovat mm. Trox, Salda, Novovent ja Wolters. Tavoitteemme on jatkuvasti kehittää ja tuoda markkinoille laadukkaita LVI-tuotteita ja varmistaa monipuolinen tuotevalikoima ammattilaisille ja jälleenmyyjille. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla ja Tampereella, joissa toimimme 30 ammattilaisen voimin.
.
Lataa
Lataa