AVOIMET TYÖPAIKAT

AFTER SALES MANAGER


Palvellaksemme paremmin asiakkaitamme ratkaisujemme koko elinkaaressa olemme rakentamassa organisaatioomme After Sales - toimintoa. Tämän toiminnon vetäjäksi etsimme nyt

automaatioratkaisuja tuntevaa

AFTER SALES MANAGERIA


Tehtäväsi on rakentaa After Sales - toiminto käytäntöineen ja prosesseineen organisaatioomme. Vastaat teknisen tuen antamisesta sekä asiakkaillemme että omille myyjillemme, koordinoit asiakkailta tulevat reklamaatiot ja vastaat laitteidemme (mm. IV-koneet) käyttöönotoista. Rakennat huoltoverkostoamme neuvottelemalla sopimuksia huoltoyhtiöiden kanssa ja vastaat heidän koulutuksistaan. Vastuulasi on myös varaosamyynti ja sen kehittäminen ”digiaikakaudelle”. Toimit tiiviissä yhteistyössä kansainvälisten päämiestemme kanssa.

Haemme tähän tehtävään ammattilaista, jolla on vähintään viiden vuoden kokemus huolto/ylläpitotehtävistä automatiikan tai datakommunikaatiotekniikan alueelta. Kokemustaustasi on joko talotekniikan tai teollisten ratkaisujen parista; LVI-tekniikan perustuntemus on sinulle lisäetu. Kansainväliset päämiesyhteytemme edellyttävät sinulta hyvää englannin kielen taitoa.

Olet itseohjautuva ja sinulla on aito kiinnostus ja motivaatio kehittää After Sales - toimintaa. Toimintatyylisi on asiakaslähtöinen ja myyntihenkinen ja toimit mielellään tarvittaessa kentällä myös ”haalarit päällä”. Ajattelet kaupallisesti ja sinulla on hyvät neuvottelutaidot. Sinulla on myös hyvät yhteistyötaidot toimia koko muun organisaatiomme kanssa.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa Arespartnersissa researcher Aleksi Koskinen puh. 044 240 6993. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin Aresnets kautta 30.11.2017 mennessä.

Jätä hakemus tästäOy Teknocalor Ab on vuonna 1958 perustettu talotekniikan asiantuntijayritys, joka tarjoaa ensiluokkaista tietotaitoa ja korkealaatuisia tuotteita ilmanvaihdon, lämminvesijärjestelmien, suodattimien ja mittauslaitteiden alueella. Tunnettuja eurooppalaisia päämiehiämme ovat mm. Trox, Salda, Novovent ja Wolters. Tavoitteemme on jatkuvasti kehittää ja tuoda markkinoille laadukkaita LVI-tuotteita ja varmistaa monipuolinen tuotevalikoima ammattilaisille ja jälleenmyyjille. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla ja Tampereella, joissa toimimme 30 ammattilaisen voimin.
.
Lataa
Lataa